ASISTENTA TEHNICO-COMERCIALA DE SPECIALITATE

Echipa noastra de vanzari formata exclusiv din tehnicieni si ingineri in domeniul masinilor-unelte va ofera consultanta tehnica gratuita pentru produsele pe care intentionati sa le achizitionati. Daca sunteti nehotarat in privinta alegerii unui produs sau nu stiti de ce anume aveti nevoie, echipa noastra este pregatit sa raspunda intrebarilor dumneavoastra cu privire la produsele pe care urmeaza sa le achizitionati, astfel incat sa faceti alegerea potrivita.
Va invitam la discutii! Vrem sa stim gabaritul/caracteristicile piesei pe care doriti sa o prelucrati (posibil: desenul piesei, materialul, nr. buc./zi).
Achizitii directe sau proiecte cu accesare fonduri.
Dotari cu masini unelte si utilaje a halelor de productie, ateliere de reparatii si intretinere.
Nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau direct in showroom-ul nostru. Veti primi oferta noastra tehnico-economica completa: masina, descrierea ei, fisa tehnica, pretul, termenul de livrare, modalitati de plata, transport, garantii, conformitati CE, PIF, instruire, alte date necesare ofertarii.
Scopul nostru este sa asiguram cea mai buna solutie pentru aplicatia dvs.

  SUPORT LOGISTIC

Asiguram transportul utilajelor achizitionate de la noi, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul colaboratorilor nostrii.

  INSTALARE, PUNERE IN FUNCTIUNE SI INSTRUIRE

Pentru produsele comercializate de catre firma noastra, PROMA MACHINERY va pune la dispozitie, servicii de instalare, punere in functiune, probe functionale si initiere de prima necesitate a personalului deservent, calificat si atestat in utilizarea sistemului. In cazul proiectelor complexe sau ofertelor speciale putem oferi gratuit aceste servicii.

  GARANTIE SI POST GARANTIE

Toate produsele noastre respecta legislatia in vigoare privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, fiind livrate conform cu documentatia producatorului si impreuna cu declaratia de conformitate a produsului. Pentru produsele aflate in perioada post garantie, PROMA MACHINERY asigura piese de schimb si reparatii.
Deoarece avem incredere in produsele noastre, oferim contra cost garantie extinsa.

  SERVICE, MENTENANTA, REVIZII

Dispunem de echipe service profesioniste, scolarizate la producatorii nostrii si cu experienta in interventiile pe teren. In functie de complexitatea proiectului, serviciile de mentenanta si reviziile sunt asigurate contra cost sau gratuit.