►    Rădăcinile companiei datează din anul 1921 când Josef Rojek, strabunicul proprietarului de azi - ing. Petr Rojek - a întemeiat compania cu numele Rojek, în orasul Castolovice. Compania a cunoscut o puternica dezvoltare și a început să vândă cu succes strungurile sale în întreaga lume.

►    După restituirea proprietăților familiei, activitatea companiei a fost relansata în anul 1991 și ing. Petr Rojek a devenit coproprietar împreună cu tatăl și fratele său. Compania, într-o perioadă scurtă de timp, a reușit sa continue tradiția fabricației de strunguri și în decurs de câțiva ani a devenit în Cehia un lider în domeniul producției și vânzărilor de tehnologie care are legatura cu strungurile.

ÎN PREZENT

►   În anul 1999, Ing. Petr Rojek a decis să înfăptuiască ideile sale ce aveau în vedere dezvoltarea în continuare independentă prin întemeierea companiei sale proprii RWT s.r.o. (Ltd.) cu sediul în Rychnov nad Kneznou. Principalul domeniu de activitate a companiei este fabricația de mașini pentru operații de debavurare și șlefuire. Soluțiile tehnice, multitudinea de variante propuse, calitatea procesării și ușurința cu care pot fi operate aceste mașini sunt principalii factori cărora se datorează succesul vânzărilor .

TELURI PROPUSE ȘI PREMII OBTINUTE

►    Compania este pur ceha și este poziționată în fruntea ierarhiei producătorilor europeni de mașini de debavurat si șlefuit. Aceste mașini înlocuiesc operațiunile obositoare și relativ periculoase executate manual pentru debavurarea și șlefuirea pieselor din metal.

►    După mulți ani de activitate pe piața tarii noastre și pe piețe din străinătate, compania noastră a primit premii importante la Târgul International de la Brno și la Târgul International de Tehnologie Industrială de la Praga.

Nu exista produse conform criteriilor selectate.