Presa servo electrica de indoit tabla tip abkant cu CNC DENER SERVO BRAKE DD-M-6525

Presa servo electrica de indoit tabla tip abkant cu CNC DENER SERVO BRAKE DD-M-6525

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Disponibil |Cod: CNCDENERSERVOBRAKE65251

Solicita oferta de pret

TE SUNAM NOI:

Save

Save

Save

Specificatii model

Producator DENER
Lungime indoire 2550 mm
Capacitate de indoire Otel 400 N/mm² 3 mm
Forta de indoire 65 tone
Cere
Informatii

* Campuri Obligatorii

ABKANT SERVO ELECTRIC CU CNC “SERVO BRAKE”

Presele tip abkant servo electrice Dener au actionare non-hidraulica, sunt flexibile, de incredere si sunt considerate variante avansate de masini pentru indoit tabla.
Acestea sunt generatia urmatoare de masini! Abkant-urile servo electrice combina necesitatea de a proteja mediul inconjurator cu productivitatea, precizia, flexibilitatea si increderea. Acest concept nou are avantajul unui consum redus de energie, operatiunile de intretinere sunt reduse considerabil, iar masina functioneaza fara uleiuri hidraulice.

Presele tip abkant servo electrice Dener sunt livrate cu: controler CNC modern, sistem rapid si precis de prindere scula si matrita, sistem tampon spate cu miscare multiaxla. Operatorul poate realiza piesele dorite, din foi de tabla, cu costuri foarte reduse.

Dener utilizeaza cele mai riguroase tehnologii in procesul de fabricatie, pentru a obtine utilaje prelucrare tabla de calitate. Standard, presele servo electrice Dener sunt livrate cu controler CNC cu afisare 3D, care faciliteaza previzualizarea concludenta a operatiunilor realizate, acesta realizand automat si calculele pentru secventele de indoire, oferind simplitate si rapiditate in programare si in operarea masinii, in general. Optional, se poate oferi software-ul offline de programare a masinii, care permite realizarea programelor de simulare indoire pe un calculator PC extern si transferarea acestora catre masina, printr-o retea LAN sau prin USB

REVIEW-URI (0)

Adauga un review

  • Evaluare

Ultima actualizare la data: 2023-11-24 14:25:36