Nu aveti niciun produs in cos.

Solutii Complete dotari utilajeIndustrie grea ~ Intreprinderi Mici si Mijlocii ~ Ateliere de intretinere ~ Diy

Demo metal Brasov 2017

Perioada: 23 – 25 octombrie 2017

Locatie: Brasov, Str.13 Decembrie, nr. 96 (Fosta platforma Industriala Rulmentul) STAND: 23, Pavilion C, Sala Dacia

 

 

Cei mai importanți furnizori de mașini-unelte, scule, roboți industriali, automatizări, accesorii și soluții software pentru industria de prelucrare a metalelor vă așteaptă cu inovații și tehnologii de ultimă oră în cadrul unei ediții speciale Demo Metal. Demo Metal Brașov este un eveniment complex, structurat pe mai multe secțiuni - Expo, Forum, Întâlniri de afaceri B2B ce oferă tuturor celor prezenți maximizarea efectelor participării lor. Pentru a profita de toate oportunitățile pe care le deschide Demo Metal Brașov, sunteți invitați să participați la Business Accelerator - o sesiune de întâlniri de afaceri organizată de Camera Franceza de Comerț și Industrie în România (CCIFER), în data de 24 octombrie 2017.

Proma Machinery SRL, cu experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, importa si comercializeaza urmatoarele categorii de utilaje: abkant indoit tabla, prese hidraulice, masini roluit tabla, foarfeci ghilotina pentru tabla, masini sanfrenat tabla, masini de taiere cu laser, masini de taiere cu plasma, masini pentru bordurat tabla, fierastraie debitat metale, strunguri pentru metale, masini de frezat metale, polizoare metal, masini de gaurit metale, masini de filetat metale, masini de ascutit scule, masini roluit profile, masini filetat tevi, masini de indoit tevi, masini de sanfrenat si debitat tevi, masini de slefuit, cabine de sablat, masini de spalat si degresat piese metalice. Reprezentam in Romania marci consacrate, de la producatori de talie modiala, precum: BIEGEMASTER, DENER, ELMALI, GBC INDUSTRIAL TOOLS, NIKMANN, PILOUS, RUKO, SAHILNER, ZMM BULGARIA. Viziteaza standul nostru pentru a vedea noua tehnologie de indoit tabla. Abkant-urile servo electrice, marca DENER, mai eficente, mai ecologice, mai rapide!

 

PREZENTARE GAMA DE ABKANTURI SERVO ELECTRICE DENER

 

Proma Machinery prezina in premiera, la DEMO METAL Brasov 2017 Abkant-urile Servo Electrice marca DENER.

Pentru inceput dorim sa va prezentam cateva aspecte legate de principiile de functionare si avantajelele pe care le prezinta abkant-urile servo electrice.

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE SERVO ELECTRIC
Abkant-urile servo electrice sunt actionate prin intermediul a doua servo motoare sincronizate care transfera puterea prin intermediul unui sistem special de curele si scripeti. In timp ce traversa mobila coboara, servo motorele ruleaza cureaua pe scripetii principali si aplica forta de indoire(coborare). Forta de ridicare este mecanica, si este aplicata prin arcurile laterale. Dupa comanda CNC de ridicare, servo motoarele deruleaza cureaua si permite arcurilor sa urce controlat traversa mobila.

Presele tip abkant servo electrice au cadru inchis de tip “O”.  Acestea au avantajul fata de presele cu cadrul tip “C”,  rigiditate masina, fara deformari la aplicarea fortelor mari. Aceasta aduce rezultate cu precizie mare la indoire.

 

 

 

AVANTAJELE UTILIZARII PRESELOR SERVO ELECTRICE

 Mai multe detalii pe: http://dener.ro/prese-servo-electrice-tip-abkant/

Amplasament expozitie:

Contacteaza-ne telefonic !

Cerere oferta