DESPRE NOI

Fondata in 2006, la initiativa grupului ceh PROMA-GROUP, S.C. PROMA MACHINERY S.R.L. s-a impus pe parcusul unui deceniu ca fiind un partener de incredere pentru piata romaneasca de masini unelte, precum si pentru intreprinzatorii din industriile prelucratoare de metale si lemn, reusind pana in prezent sa construiasca parteneriate durabile cu peste 150 distribuitori de masini-unelte si sa serveasca peste 4000 clienti finali din diverse domenii, reusind in ultimii ani sa concretizeze, direct sau prin patrenerii sai, peste 350 de proiecte bazate pe fonduri europene, pentru dotarea si modernizarea de intreprinderi.

In stocul nostru pe o suprafata de 1000 m2 se regasesc permanent circa 1500 de repere, din peste 250 tipuri masini unelte si accesorii, produse care pot fi puse la dispozitia clientiilor nostri respectand in totalitate normele de securitate actuale. Incepand cu anul 2013 societatea noastra dispune si de showroom pentru vizualiazrea, testarea și vânzarea produselor comercializate.

Proma Machinery comercializeaza in prezent produsele din gama Proma si este reprezentat la nivel national, ai unor furnizorii internationali puternici, cu branduri de renume: FERVI-ITALIA, GARBOLI-ITALIA, GBC INDUSTRIAL TOOLS – ITALIA, NKO-CEHIA, BRI-SVARC – CEHIA, TAPCO- SUA, NARGESA – SPANIA, ZMM – BULGARIA, ARSENAL – BULGARIA, cu un total de 3900 oferte unice in portofoliu, toate prezente in cataloagele noastre online si tiparite. In completarea ofertei standard, venim in ajutorul clientilor nostri si cu implicarea in proiecte la tema, promotii bianuale, precum si alte oferte speciale.

Misiunea noastra este sa adaptam modelul de afaceri astfel incat produsele oferite sa fie cele mai bune din clasa lor, din punct de vedere al performantelor tehnice, in raport cu pretul si calitatea.

  VALORI

 • Profesionalism si implicare
 • Eficenta
 • Flexibilitate
 • Relatie de durata cu clientii
 • Responsabilitate

  VIZIUNE

Experienta – 10 ani experienta in vanzarea si servisarea utilajelor industriale, pe teritoriul Romaniei.

Profesionalism – echipa formata exclusiv din tehnicieni si ingineri in domeniul masinilor-unelte. Scopul nostru este sa asiguram cea mai buna solutie pentru aplicatia clientului.

Accesibilitate – extindem posibilitatile clientului prin prezentarea si testarea produselor. Pentru proiectele importante, cu utilaje mari, realizăm vizite cu clienții noștri la producători, pentru aprofundarea soluțiilor tehnice.

Disponibilitate – orice produs poate fi achizitionat de la orice partener PROMA MACHINERY. Atitudinea flexibila in privinta conditiilor de transport, montaj și service sunt avantaje in stabilirea unor parteneriate de lunga durata.

Prezenta in piață – suntem prezenti in fiecare an la majoritatea expozitiilor tehnice. Astfel clientii noștri pot intra in contact cu utlimele noutatii si inovatii din domeniu.

Informare – catalogul firmei și site-ul www.proma.ro ajută beneficiarii să se orienteze în cadrul ofertei noastre de mașini și servicii. Fiecare produs este prezentat cu informaţii tehnice și recomandări de utilizare și însoţit de propuneri de accesorii suplimentare și modalităţi de utilizare a acestora.

  IN ESENTA OFERIM

 • Maşini pentru prelucrarea metalului şi lemnului, accesorii si consumabile;
 • Cele mai bune produse din clasă, d.p.d.v. al performanţelor tehnice în raport cu preţul şi calitatea
 • Asistenţă tehnico-comerciala de specialitate
 • Suport logistic
 • Instalare, punere în funcţiune şi instruire
 • Garanţie şi post garanţie
 • Piese de schimb în garanţie şi post-garanţie cel puțin 10 ani.
 • Service, mentenanţă, revizii.
 • Produse certificate realizate în conformitate cu normele europene CE

Începând cu AUGUST 2013, PROMA MACHINERY este certificata SR EN ISO 9001:2008, garantându-se astfel calitatea sistemului de management implementat în cadrul companiei noastre, precum si, calitatea serviciilor oferite.