Nu aveti niciun produs in cos.

Solutii Complete dotari utilajeIndustrie grea ~ Intreprinderi Mici si Mijlocii ~ Ateliere de intretinere ~ Diy

Noutati

A 12-a ediție Demo Metal, desfășurată în vestul României între 24-27 martie, la Expo Arad!
Vă invităm să participați la Demo Metal Vest 2020, evenimentul care aduce față în față furnizorii și utilizatorii de tehnologie. Încă de la începutul anului, deschidem oportunitatea unor noi contracte și colaborări.

Pe lângă Expoziția propriu-zisă, aflată la a 12-a ediție, continuăm cu Forumul tematic care înglobează cele mai noi subiecte în materie de Industry 4.0, cu proiectul Smart Factory în care sunt prezentate soluții Industry 4.0 și concursul „Cea mai interesantă aplicație” dedicată soluțiilor oferite de expozanții Demo Metal Vest 2020.

Toți cei interesați de oportunitățile de business, dar și de tendințele anului 2020 din industrie și tehnologie, sunt invitați să fie parte a evenimentului de la Arad.

Citeste mai mult

Demo Metal este unicul eveniment din Romania dedicat industriei de prelucrare a metalelor, care a primit validarea companiilor importante din piata si a publicului de specialitate. Cei mai importanti furnizori de masini-unelte, scule, echipamente, accesorii si solutii software pentru industria de prelucrare a metalelor expun inovatii si tehnologii de ultima ora, la singurul targ dedicat lor - Demo Metal.

Citeste mai mult
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza-ne telefonic !

Cerere oferta