BIEGEMASTER (Germania) In anul 1978 Sperr & Lechner Maschinenbau din Öhringen-Ohrnberg au fabricat primul abkant electric pentru indoit tabla. Sub marca Biegemaster, aceste masini au capatat rapid recunoastere ca fiind precise, de incredere, usor de utilizat si cu un raport calitate-pret corect. In prezent brandul este recunoscut la nivel mondial.  
Filosofia de afaceri si de productie Biegemaster este de a fi in stransa legatura cu clientii sai, astfel incat masinile sale sa fie permanent imbunatatie si adaptate nevoilor curente ale acestora.

Biegemaster a reânoit productia total, cu 3 tipodimensiuni masini de indoit table:

 • Mașină de pliere lungă BIEGEMASTER - model BendTron;
 • Mașină de pliere lungă BIEGEMASTER - model Dura;
 • Mașină de pliere lungă BIEGEMASTER - model XBend.

Biegemaster BendTron este prima generație care este condusă complet electro-cinematic.

 

p1

Specificații tehnice Lungimi: 4-12 metri Capacitate de îndoire oțel 400N / mm²): 1,5 mm Ecartament: glisor, acționat de computer Direcții de îndoire: 1 Foarfecă: Foarfecă electrică disponibilă optional. Îmbinări de îndoire conduse: Toate îmbinările electro-cinematice Sistem de control: Sistem de control multi-touch BMS Unghiuri de îndoire: Până la 150˚.

 

Dura Mașina noastră de îndoit cu cea mai largă gamă de aplicații.

p2

Specificații tehnice Lungimi: 3-15 metri Capacitate de îndoire oțel 400N / mm²): 1,25-3mm Ecartament: glisor opțional, acționat de computer. Direcții de îndoire: 1. Foarfecă: tăietor manual sau electric disponibil optional. Îmbinări de îndoire conduse: toate îmbinările hidraulice. Sistem de control: Toate sistemele de control disponibile. Unghiuri de îndoire. Reglarea fălcii de prindere până la 150 °, disponibilă opțional.

 

XBend Îndoire complet automată în ambele direcții.

p3

Specificații tehnice. Lungimi: 3-12 metri. Capacitate de îndoire oțel 400N / mm²): 1,25-2mm. Ecartament: glisor sau prindere, acționat de computer. Direcții de îndoire: 2. Foarfecă: tăietor electric disponibil optional. Îmbinări de îndoire conduse: toate îmbinările hidraulice. Sistem de control: sistem de control BMS multi-atingere. Îndoire unghiuri: Până la 150 ° Reglarea fălcii de prindere, disponibil optional.


p4 Profile gard - SanProd

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4