logo bekamak

logo bekamakBeka-Mak este unu dintre cei mai mari producatori de utilaje debitat metale din Turcia.
Infiintata ca o companie de familie in 1984, BEKA-MAK este considerata a fi companie pionier, deschizand sectorul fierastrailor de debitat metal din Turcia catre exportul in intreaga lume.. Incepand cu prima sa livrare din anul 1990, in Germania, BEKA-MAK este acum reprezentata in aproape 90 de tari de catre 60 de distribuitori din intreaga lume, in principal in Europa, Rusia si Statele Unite. Masinile de taiat metale cu banda dar si cu disc marca BEKA-MAK functioneaza cu o eficienta ridicata fiind prima alegere intre producatorii de otel din Turcia.

 

boza bakamak 1

Compania BEKA-MAK, care isi desfasoara activitatea intr-o unitate de 10.500 m², cu cei 230 angajati calificati, continua sa contribuie la industria siderurgica prin filozofia sa de permanenta dezvoltare si inovare. Incepand cu anul 2018 firma a infiintat oficial departamentul de cercetare si dezvoltare. In prezent 35 de ingineri si tehnicieni sunt implicati in acest departament.

boza bakamak 1

Viziunea si misiunea Bekamak
Fiabilitate utiliajelor furnizate si mentinerea respectului castigat in timp ca un brand de renume mondial, misiunea lor fiind satisfactia neconditionata a clientilor. Sa fie reprezentantul de incredere si etalon al industriei de masini turcesti in lume, producand conform propiilor valorilor etice dar si conform standardelor internationale de calitate.

Standarde de calitate
Bekamak detine certificat ISO 9001:2015 - Sisteme de management al calitatii

Piese schimb
Bekamak dispune si livreaza piese de schimb pentru utilaje cu vechime de pana la 20 de ani.

boza bakamak 1

Nu exista produse conform criteriilor selectate.